Psykoterapi

Psykoterapi i Hillerød -hemmeligheden bag den effektive hjælp

For nogle år siden snakkede jeg dagligt med folk, der fik psykologisk hjælp igennem en Health Care. Det undrede mig dybt at selv enkle problem stillinger blev gjort så kompliceret og tog så lang tid

Min erfaring var at psykoterapi var effektivt, hurtig og forhindrede problemet i at genopstå.

Så jeg besluttede mig for at blive psykoterapeut i Hillerød. Dét har jeg ikke fortrudt.

Overraskende

Alligevel blev jeg overrasket over, at min tese, så ofte holdt vand. Som Psykoterapeut i Hillerød kommer mange med problemstillinger, som angst og stress og blev som regel symptomfri indenfor 5 sessioner.

Gælder det alle der går i psykoterapi i Hillerød?

Selvfølgelig er jeg spændt på, hvordan jeg kan hjælpe, når en en ny klient starter hos mig i psykoterapi i Hillerød. Alligevel har jeg været forundret over, så meget det rykker for dem, der virkelig er fokuseret på at få det bedre.

Tillid er absolut afgørende og kan du mærke den  fra starten, så kan du komme langt med terapien og gøre det hurtigt.

Hvordan kan du få Tillid til Psykoterapeuten i Hillerød?

I starten viser jeg jeg, hvordan menneskets psyke fungerer og hvordan nervesystemet påvirker graden af stress, angst og depression. Det giver de fleste tillid til, at der kan gøres noget og at du kan opleve dig tryg i situationen. Det er altid vigtigere end at se alle skeletterne i skabet.

Det at gå hos Psykoterapeuten i Hillerød skal gerne opleves som din livs vigtigste investering.

Du skal kunne føle at du har en du kan regne med ved din side, når du støder på forhindringer alt medens du bevæger dig hen mod dit mål og når du går hos psykoterapeuten i Hillerød.

 

Du har kun brug for ro og aha-strategien.

Når du har indre ro, får kroppen besked om at alt er i skønneste orden. Derfor er dette så vigtigt. Aha-strategien er når det på et dybere plan går op for dig, hvordan tingene hænger sammen og du derved er ved at vende tilbage til essensen af dig, Den Du Er.

Hør mere i videoen herunder

Det koster dig ikke en krone.

Er du klar til at få det liv du drømmer om?

Du kommer med garanti til at forstå dig selv bedre og forstå at angst og stress er noget du kan komme helt ud af – igen.

 

 

0 svar

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i debatten?
Skriv gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *