Referencer

Kvinde 49 år

“Kære Liv, i den grad selv tak. Du har lært mig så meget på rigtig mange niveauer på utrolig kort tid. Mere end jeg har kunnet fortælle dig, da sessionerne flyver afsted.

Det som jeg synes at du gør exceptionelt fint er at du bruger data i rummet. Du fornemmer så fint når der er ”nok” data til at arbejde videre med at føle, grounde, forstå og blive bevidst om hvad der sker i kroppen, for så at omsøtte det til en strategi til indsigt og læring.

Du afbrød mine hyppige talestrømme på en så fin og nænsom måde. For det er så lysende klart for mig at volumen og omfanget af en hændelse eller historie ikke behøver at være så omfattende som jeg har vænnet mig til inden man kan arbejde. Lige dette bruger jeg allerede meget med mine egne kunder i min psykologiske praksis, så tak for også at lære mig noget jeg kan bruge både selv og med andre.

Tak for din hjælp Liv. Nu vil jeg arbejde videre med fornemmelsen, kontakten og omsorgen for mig selv som jeg kan se allerede påvirker alt og alle omkring mig.Kærlige hilsner x”.