Referencer

Mand 22 år:

“Da jeg kom til Liv, var jeg ikke i stand til at fokusere. Jeg fungerede ikke. Og havde brug for hjælp på arbejdet, ikke mindst pga glemsomhed. Det betød jeg kom i tvivl om mig selv og jeg isolerede mig.

Nu har jeg fået mere klarhed.

Jeg gik ud af forholdet, da jeg startede i terapi, men efter jeg lærte at sætte ord på, har jeg kunnet tage de ærlige snak med min ekskæreste. Vi blev derefter enige om at vi godt vil hinanden og vi har en lille datter sammen vi gerne vil kæmpe for. Så vi er kærester igen.

Relationen til Liv har fungeret rigtig godt. Jeg var vant til, fra tidligere psykolog, at vi kun analyserede og ‘pyntede’ lidt på tingene: “Så slemt var det nok heller ikke.”

Men det var slemt, at jeg blev svigtet i den grad jeg gjorde. Jeg blev overladt til mig selv som ganske lille. Liv har holdt mig fast ved hendes direkthed. Hun så jeg blev forvirret. Hun efterlod mig ikke ‘Rundt På Gulvet’ – følelsesmæssigt. Hun hjalp mig altid op på benene, så jeg kunne stå på gulvet. Det var altid med den følelse, jeg gik fra en session.

Nu har jeg fået det fantastisk.”

Ung pige 16 – 17 år:

Tak for denne gang. Du har hjulpet utrolig meget og det var virkelig tiltrængt for mig.

“Jeg starter hos Liv efter et voldsomt angstforløb. Da jeg startede, var jeg meget indelukket. Det er jeg ikke nu. Jeg var vildt nervøs for, at hun heller ikke kunne hjælpe, fordi det kunne de andre ikke. Det betød, jeg frygtede at være en byrde for min forældre

Nu har jeg det meget godt, efter 6 sessioner. Jeg føler jeg er i kontrol, og selv kan styre, hvorvidt angsten aktiveres. Fordi nu ved jeg ved, hvad der aktiverede den, og har sluppet det. At mine forældre også har været med henne hos Liv 1 gang, har ændret på min familietrivsel. Det betyder jeg føler mig meget mere rolig og at mine forældre lytter til mig.

Min store frygt er at starte på noget nyt. Det oplever jeg mig klar til nu Fordi jeg ved, hvad jeg kan gøre. Jeg har fået flere værktøjer og så har jeg også lært mindfulness som gør mig meget rolig

Det har betydet alt for mig, at Liv har lyttet til mig. Det har givet mig sikkerhed, at det jeg oplever er rigtigt.”

Mand 52 år:

“Før jeg startede forløbet hos Liv, tog jeg tingene meget personligt ved den mindste utilfredshed fra mine medarbejdere. Jeg følte jeg var nede i et sort hul. Kunne ikke komme op, fordi jeg var fortvivlet af frygten for nissen flyttede med, hvis jeg sagde op.

Fordi jeg troede at ALT til mindste detalje var mit ansvar og at jeg skulle have styr på at alt fungerede på jobbet, stod jeg til måls for personlige angre. Det var ubehageligt.

NU, kan jeg adskille, hvad der er mit og den andens. Det er blevet vigtigst, hvad jeg synes og hvordan jeg har det. Jeg er meget tydelig over for mine medarbejder, hvad der er til info og hvad der er til diskussion.

Efter bare 5 sessioner er mit liv blevet let og lyst! Det er blevet lettere, fordi jeg nu kan adskille andre fra mig.”