Referencer


Kvinde 52 år

Jeg manglede livsglæde af flere grunde. Det blev forstærket af ulykkelig kærlighed. Især fordi jeg ikke forstod, hvorfor han slog op. Samtidig fyldte dominerende kollega så meget, at jeg ikke kunne slippe jobbet, når jeg havde fri. Så nu havde jeg brug for hjælp til at komme ovenpå

Efter 5 sessioner med Liv er jeg lettet over, at kollegaen ikke er et problem, fordi jeg har lært at håndtere hende.

Jeg er især lettet over, at jeg har givet slip på kæresten. Det skyldes at jeg ved, hvordan jeg kan finde mere ro og så har jeg endda formået at mødes med ham og stadig bevare kontakten til mig selv.

Som noget helt nyt og spændende for mig, har det været at lytte til og mærke kroppen. Når jeg mærker mig selv, kan jeg nemmere reagere på omverden og dermed hurtigere få det godt igen.

Det har været rigtig godt at gå i terapi og jeg er blevet mere glad. Liv er god til at forstå mig.  Faktiske ved jeg ikke, hvad jeg ellers skulle have gjort.


Kvinde 22 år

Hej Liv, takker for den kæmpe hjælp og støtte, du har været for mig. Det sætter jeg rigtig stor pris på!

“Det har været et rigtig godt forløb. Jeg er så lettet over endelig, at blive lytte til. Liv har gjort mig opmærksom på, at jeg kan gøre andet end reagere usundt og selvdestruktivt og havne i voldsomme konflikter. Det har været så dejligt at gå hos Liv, selv om hun virkelig hører på mig, siger hun også ind imellem sin mening.”