Referencer


Mand 50 år

“Jeg søgte andre værktøjer end kun det mentale – kom fra metakognitiv terapi. Idet dette ikke hjalp mig med at finde mening med livet. Jeg søgte hjælp, fordi jeg følte jeg var gået i stykker efter min kones død. Og hverken kunne se en vej tilbage eller et liv uden sorg, angst og stress. Det var ikke nok, at mine børn giver mig mening med livet, når jeg ikke føler rigtig glæde mere.

Med sessionerne blev jeg mere levende og berørt OGså mentalt.

Det er gået fremad hver dag lige siden jeg startede. Alt er blevet meget nemmere. Jeg har ikke meget psykisk udestående og jeg har følt mig lettere efter hver gang. Nu er det kun nogle fysiske udfordringer.

Jeg kan kun sige, at forløbet har været en succes og jeg har fået en masse værktøjer.

Vanvittigt at det kan forandre sig så meget. ”


Kvinde 36 år

” Jeg henvender mig til Liv med angst og stress. Bliver klar over at mit sygdomsforløb har aktiveret dødsangst. Jeg sad fast i en bekymringstilstand og fraværs boble i chok over ikke at kunne fungere ordentligt.

Efter 7 sessioner har jeg fået god indsigt og værktøjer til at arbejde videre. Jeg synes, jeg er landet et godt sted. Det er vildt, hvor meget jeg har ændret mig. Fra at burde kunne klare alt til at være mere mig. “