Om Liv Johns

Liv Johns, inspirator, psykoterapeut, coach, kvinde og bonusmor!

Hvorfor er jeg psykoterapeut?

Livet igennem har jeg personligt arbejdet på at forvandle egne kriser til indre ro og robusthed. Gennem min psykoterapiuddannelse og egne livserfaringer er jeg derfor ikke i tvivl om, at alle mennesker har et enormt udviklingspotentiale.

For mig har udviklingsprocessen været gennem terapi, men også via faglig læring indenfor de forskellige psykologiske skoler. Personligt og fagligt har jeg derfor en masse viden om, hvad der skal til for at få et godt liv, og hvor stor en gave det er at opleve og opdage, hvor befriende det er ikke at være afhængig af andres handlinger.

Du har også nøgle til at genvinde din indre ro og finde energien frem igen. Du kan med en ny bevidsthed og viden om dig selv ændre på negative situationer og hændelser, som ikke tjener dig positivt. Som psykoterapeut kender jeg mit ansvar og mine muligheder for at støtte dig i denne udviklingsproces.

Forestil dig, hvordan dit liv vil være, hvis du er bevidst og nærværende og ikke ligger under for et uhensigtsmæssigt barndomsmønster, som spænder ben for dig – og dine drømme.