Jeg kan ikke mærke dig

Jeg kan ikke mærke dig!

Havde du håbet at dit forhold ville forsætte med at være lige så vidunderligt og berigende som det var i starten.

Læs her, hvordan du kan genfinde den tilstand

Er din partner langt væk?

Er din partner langt væk?🥹😱😥
 
Kender du følelsen af at: “Det er som om din partner er langt væk”, selvom han eller hun er lige ved side af.
 
Det opleves ensomt, hvis i ikke er forbundne på et dybere plan også følelsesmæssigt.
 
Måske var det i virkeligheden det du ønskede dig ved at være i et forhold💞.
 
Læs her, hvordan du kan få bedre kontakt til din partner

Denne mangel på forbindelse kan skyldes flere faktorer, og det er vigtigt at finde frem til den igen. Her er nogle mulige årsager og forslag til, hvordan du kan skabe kontakt igen:

Stress og travlhed

Hverdagens forpligtelser kan tage overhånd og forårsage, at vi ikke har den nødvendige tid og energi til at forbinde os med vores partner. Det er vigtigt at prioritere tid sammen og skabe rum til intimitet og samtale, selv i de travleste perioder.

Manglende kommunikation

Hvis du ikke kommunikerer dine behov, ønsker og bekymringer til din partner, kan din partner have svært ved at forstå, hvad du har brug for. Det at være åben og ærlig i dine samtaler og udtrykke dine følelser bidrager nemlig til at skabe en dybere forbindelse.

Tidligere sår

Tidligere oplevelser og traumer kan påvirke vores evne til at føle os forbundet. Det er vigtigt at arbejde med dine egne følelsesmæssige sår og være åben over for at søge professionel hjælp, hvis det er nødvendigt.

Manglende fysisk kontakt

Fysisk intimitet er en vigtig del af ethvert parforhold. Manglende fysisk kontakt kan føre til en følelse af afstand og mangel på forbindelse. Giv plads til intime øjeblikke, omfavnelse, kys og kram for at skabe en stærkere forbindelse. Hvis der er kommet afstand mellem jer, så spørg dig selv om: “Hvad der får dig til at holde dig lidt tilbage over for din partner…” Del dette med din partner, så du igen får lyst til at give og modtage berøring.

Manglende opmærksomhed

Hvis du ikke er til stede i øjeblikket og viser din partner opmærksomhed, kan det føles som at blive ignoreret i forholdet.  Lige som du kan insistere på at din partner er tilstede i samværet, så spørg dig selv om: “Hvordan er det at være tilstede over for din partner lige nu, hvilken følelse giver det ?” Det vil tilskynde dig til at være til stede i nuet, lytte aktivt til din partner og dermed skabe en dybere forbindelse.

Det ‘ikke kunne mærke’ ens partner er en følelse, der kan være sorgfuld og frustrerende. Men det er vigtigt at huske, at det er en følelse, der kan overvindes med åbenhed, kommunikation og vilje til at arbejde på parforholdet.

Noget af det mest effektive til at kunne mærke hinanden er ved at være sårbar: Vis følelser om, hvordan det er at være dig.

Tag dig tid til at forbinde dig med din partner, lyt til hinanden og vær åbne for at arbejde på eventuelle udfordringer, der opstår. Et sundt og dybt forhold kræver arbejde, men det er det hele værd, når du mærker din partner og føler jer forbundne i hjertet.

Kærligst Liv

Vil du gerne have hjælp til at komme i gang?

Fordi det er svært at vise følelser og sårbarhed,

Så finder vi sammen ud af, hvad der skal til.

Jeg tilbyder dig 15 min gratis uforpligtende snak.

Book en tid her 

0 svar

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i debatten?
Skriv gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *