Coach dig selv  – 6 tips fra en professionel coach.

Coach dig selv – 6 tips fra en professionel coach.

Har du nogensinde tænkt på at coache dig selv?

Det er en god færdighed at have, ikke mindst fordi du altid har dig selv ved hånden. Du kan især anvende selv-coaching, når du oplever en uventet ændring, overgang eller periode med usikkerhed. Gennem selv-coaching kan du tage kontrol over dine tanker og handlinger. Selv-Coaching kan være en udfordring på grund af fordomme og antagende begrænsninger. Men ved at øge din bevidsthed om dine tanker og være forsætlig, kan du træne dig selv til positive resultater. Her er seks anbefalinger, der kan hjælpe dig.

 

Her er 6 trin der kan hjælpe dig med at træne dig selv til af håndtere problemstillinger du gerne vil have svar på

Stilhed er nøglen. Afsæt stille tidspunkter for dig selv for at reflektere dybere og udforske dine tanker.

Hav et papir liggende.

Brain Storm. Skriv dine tanker ned. Vær ærlig over, hvordan du virkelig føler. Hold dig ikke tilbage! Husk, du taler kun med dig selv, så vær ærlig!

Identificer dit mål. I din nuværende virkelighed angiver du, hvad du virkelig ønsker at opnå eller ændre. Sig til dig selv:“I en perfekt verden vil jeg …eller ” Hvis jeg kunne få det på min måde, vil jeg … “

Lav en handlingsplan. Målet her er at bevæge sig gennem følelsen af at ’sidde fast’. Bliv  ved at besvare spørgsmålet:“Hvad skal jeg gøre ved det?”

Start småt. Identificer et par handlinger, du vil tage, og giv dig selv tidsfrister. Inkluder, hvad der kan forhindre dig i at blive vellykket, og hvordan du kan overvinde det.

Hvis dit mål fx vil lære at anerkende dig selv, og du har givet dig selv en opgave, hvor du 3 gange i en Nettobutik, beder om at få åbnet en kasse ved mere en 6 i køen. Her lover du fx dig selv at udføre opgaven indenfor 1 uge.

Find en ansvarlig partner. Find en person eller personer, som kan støtte dig og tale med dem om dine mål og handlingsplan. Bed dem om at holde dig ansvarlig.

 

Vi oplever alle ind imellem, vi sidder fast og har brug for lidt hjælp. Hvis du ikke er i stand til at samarbejde med en certificeret træner, skal du huske, at du kan træne dig selv til at bevæge dig mod at tænke anderledes, bevidst udforske dine tanker og skabe en plan.

Brug denne seks-trins proces til at komme i gang – og lad mig vide, hvordan det går!

0 svar

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i debatten?
Skriv gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *