Kvinde 62 år:
Jeg kom til Liv med stress, der havde udviklet sig til depression. Jeg kunne ikke finde ro nogen steder, og var ofte ked af det, og extremt sårbar. Kort sagt, havde jeg mistet mig selv og hvem jeg er.

Efter 7 sessioner hos Liv, har jeg fundet “hjem” – fundet ro og livsglæde.
Jeg har lyst til fremtiden, og finder igen glæde ved livet.

Liv har med stor dygtighed, indsigt og forsigtighed, “omfavnet” mine livsvanskeligheder. Hun har givet mig “usynlige” kærlige skub i den rigtige retning, så jeg igen er kommet på rette vej. Jeg er utrolig glad og meget taknemmelig for den måde, vi sammen har arbejdet på. Det har været en spændende rejse, jeg var nødt til at tage, og som Liv var guide for – tak for Liv 🙂

Kvinde 24 år:
Før jeg startede hos Liv, var jeg urolig i kroppen og i hovedet. Oveni var jeg bange, fordi min mor havde fået kræft. Uroen betød, at jeg ligesom ikke var i egen krop. Faktisk var det eneste sted jeg kunne finde ro, i sengen. Jeg tog kontakt til Liv, da jeg kunne mærke, jeg var på vej ned i et hul, og havde en følelse af, jeg ikke kunne komme op igen. Det betød jeg overvejede at cutte igen.

Nu, efter kun 4 sessioner, har jeg en følelse af at have det grundlæggende godt. Jeg har fået ro i hovedet. Og efter hver gang jeg har været henne hos Liv, har jeg haft en stærk fornemmelse af, at alle brikkerne ligesom faldt på plads. Det har betyder, jeg er mere afslappet og er blevet klogere på mig selv. Og der har ikke været en eneste dag, hvor jeg har måttet flygte hen i seng.

Min relation til Liv har været tryg og behagelig, så når jeg er gået fra Liv har jeg følt mig afslappet. Det har haft stor betydning, at jeg har kunnet være tryg, for det har betydet, jeg ikke skulle lægge låg på. I stedet kunne jeg åbne op, bearbejde og give slip på oplevelser, som fortsat skabte spændingstilstande.“


26 årig kvinde:
Hej Liv, jeg skriver til dig, da jeg har lyst til at sige TAK. Et KÆMPE TAK!:

Vi har snakket sammen om, hvor svært jeg har haft det. Min bekymring omkring hvad der ville ske, er vendt og alt er gået over al forventning. Da jeg kom hjem fik jeg en snak, hvilket lettede rigtig meget. Sådan virkelig meget. Det har i hvert fald gjort, at jeg kan lægge de sidste år bag mig og i stedet kigge fremad. Den snak skulle vi nok egentlig have haft for flere år siden.

Lige nu har jeg det godt.

Du er den første professionelle, jeg nogensinde har talt med og jeg er helt vildt imponeret over, hvor stor en forskel det har gjort. Alt det her havde kostet markant flere kræfter, hvis du ikke havde hjulpet mig på vej. En ting er sikkert – bliver jeg en anden gang ‘udfordret’, så vil jeg med sikkerhed søge hjælp med det samme. Og ligeledes vil jeg anbefale mine nærmeste at gøre det samme.

God vind til dig fremover. Måske vores veje krydses i igen, selvom jeg egentlig ikke helt håber det 🙂 Og endnu en gang, TAK!
De bedste


31 årig mand:
Uro var flere gange ved at vælte mig omkuld, da jeg startede hos Liv. Især pga. af en forelskelse der var svær, fordi jeg ikke vidste, hvor jeg stod, og om hun ville være kæreste med mig eller ej. Det betød jeg fik aktiveret manglende selvværd.
Jeg havde på det tidspunkt brug for mere selvtillid, mere ro og at få nervesystemet afbalanceret.

Jeg er meget tilfreds med forløbet hos Liv.

Nu fokuserer jeg på gode drømme og planer for fremtiden.
Der er flere ting, der har gjort mig mere rolig. Især det at jeg er blevet mere bevidst om mig selv. Før kunne jeg få panisk angst uden at vide, hvorfor. Nu hvor jeg har lært mig selv bedre at kende, og kan se, hvordan min historie har styret mig, har det været en hjælp og haft betydning at jeg har lært mig selv at kende.
Jeg har det godt og har stadig høje mål. Forskellen er at jeg nu styrer det så jeg ikke igangsætter for mange projekter ad gangen og bliver stresset eller overvældet.
Nu er jeg klar til en kæreste, fordi jeg har lært og ved, hvor vigtigt det er, at jeg stadig passer på mig selv.

Ung pige 15 år:
”Jeg var inde i en meget dårlig periode, da jeg startede og var konstant angst. Det var så slemt, at jeg ikke kunne gennemføre min praktik. Jeg håbede på redskaber til at komme gennem angsten. Liv har givet mig mange øvelser og jeg har fået det meget bedre. Min familie siger, jeg er blevet gladere. Det har været godt for mig at kunne snakke om angsten, det har givet lethed og medført angsten er lettet. Jeg har et stort temperament, nu ved jeg hvad det handler om, og hvad der har aktiveret min vrede. Fordi jeg ved, hvad der sker, kan jeg håndtere det, hvor jeg før kun kendte at koger over.

51 årig kvinde:
Før jeg startede følte jeg mig urolig og bekymret om, hvorvidt jeg skulle have en stresssygemelding.
Det fyldte meget i mig: ”Om jeg var god nok…”

Efter at fået hjælp af Liv, har jeg fået hjælp til at håndtere stress og er blevet bedre til at gå hjem fra jobbet i tide.

Jeg har fået hjælp til at løse mine problemer og mere til. Fordi den viden jeg har fået om at kroppen kan regulere sig selv og derved genfinde ro igen, har været ’Guld værd for mig.’ .Alt i alt har det medført jeg er mindre urolig.

Desuden har jeg fået åbnet op for mig selv, hvilke har være rigtig godt for mig.
Det har været en stor indsigt omkring stress, at jeg ikke er egoistisk, når jeg passer på mig selv og lytter til mine grænser. Her kommer den nye indsigt, at jeg ikke er ansvarlig for andre.


28 årig kvinde efter 4 samtaler:
Jeg havde stress og søvnproblemer og var ofte er ked af det. Efter samtalerne med Liv er jeg blevet mere bevidst om, hvad det egentlig er, der trigger mig, når jeg får det skidt. På den måde kan jeg bedre identificere problemerne, i stedet for følelsen bare tager over.

Den helt store udfordring for mig er at sige fra. Fx over for chefen. Det er jeg blevet bedre til. Især fordi jeg nu er klar over, hvorfor det er så svært. På den måde kan jeg nu bedre tage ejerskab og derfor gør noget ved at løse problemet.

Stress var også forårsaget af, at mit hoved larmede. Det har jeg fundet ud af, sker når jeg bruger energi på at prøve at forstå andre. Det har været en gammel vane, fordi jeg var nødt til at forstå mine forældre. Den viden har gjort, at jeg bedre kan give slip på tankemylderet, for jeg kan jo ikke gøre noget ved andres tanker, ligesom jeg hverken kan gøre fra eller til. En lettelse at slippe for al den skyld.

Som noget af det største er, det at lytte til, og mærke mig selv. Nu ved jeg noget om, hvor vigtigt det er at lytte til kroppen for at kunne justere i min dagligdag og berolige kroppen, fordi det bevirker der kommer mere ro på sindet

Jeg synes nu, at det er ok, at være mig.


27 årig kvinde:
“Jeg havde det ikke godt, da jeg startede hos Liv. Jeg var hele tiden ked af det, var usikker og nervøs for min fremtid. Der var bare for mange barrierer i mit liv og dem havde jeg brug for at få fjernet. Det fik jeg hjælp til at håndtere og jeg har fået det meget bedre. Oveni fik jeg også nogle metoder og teorier til at forstå, hvordan jeg kan håndtere traumatiske hændelser i fortiden, så de ikke længere påvirker mig så meget. Ikke mindst har jeg fået forklaringsbilleder, der hjælper mig med at forstå, hvorfor jeg reagerer som jeg gør.

Gennem terapien ændrede min situation sig. Jeg fandt frem til, hvad der er vigtigt for mig, for at jeg har det godt.
For mig er det især en fornemmelse af at have kontakt til min Kerne, og at jeg er bevidst om, hvordan jeg har det. Nu kan jeg finde min selvtillid og mit selvværd og det sker kun, når jeg er i min Kerne.

Den største forskel terapien har gjort for mig er, at jeg nu ved jeg har et andet valg i dag. Det er en befrielse, at jeg ikke behøver konstant at repetere fortiden. Desuden kan jeg nu sætte grænser, hvilket er meget vigtigt for mig. Det betyder også, at jeg bedre kan slappe af, når jeg er i selskab med andre eller er på date.
Nu har jeg fået rigtig meget lyst og mod til at gå ud i verden, leve mit liv og afprøve tingene og vie at jeg kan klare mig på egen hånd.”
Tak for nogle gode sessions!

 

Kvinde 48 år:
“Jeg havde det skidt, da jeg startede hos Liv, både mentalt og fysisk. Følelsesmæssigt var jeg ked af det, sårbar og havde en følelse af at være ‘smidt ud på det åbne hav’ uden nogen til at hjælpe. Jeg følte mig alene.

Forløbet med Liv har fået mig til at opleve jeg står stærkere. Og det at blive bakket op af hende, og få hjælpen har givet mig ro.

Det var også vigtigt at få redskaber til at få mit arbejde til at forstå, at de også var nødt til at hjælpe mig, for at jeg kom tilbage på fuld tid.

Nu har jeg det meget godt. Jeg frygter stadig fuld tid, men dét, der er anderledes end før er, at jeg oplever mig mentalt stærkere og mere rustet til at passe på mig selv. Det skal ses i lyset af at jeg desværre ikke kan sige at min arbejdsplads gør det godt nok.
Derfor er det vigtigt, jeg har lært at prioritere mig selv og jeg ved nu, at jeg kun kan regne med at jeg passer på mig.
Jeg ved jeg kan beholde følelsen af at være mentalt stærk og den tilstand kan jeg holde fast i ved at stoppe op og lytter til kroppens signaler, så jeg igen får afstresset.”


44 årig kvinde:
”Før jeg startede hos Liv, havde jeg konstant dårlig samvittighed over alt det jeg skulle nå. Jeg var dybt stresset. Derfor kunne jeg sjældent sætte sig ned og slappe af, eller få afstresset. Jeg tænkte konstant, at jeg altid kunne gøre noget for sig selv, men kom aldrig dertil.
Det var som om jeg sad fast i et hamsterhjul, uden der skete en egentlig udvikling.
Det gav sig udtryk i, at jeg forsatte med at sætte flere ting på listen. På jobbet blev jeg optaget af at samle timer til Flextid.

Relationen til Liv var super, og havde en god kemi med hende.
Liv får mig til at tænke. Det betydet, at jeg har fundet mig selv. Det hamsterhjul jeg levede i før, det drejede sig om bekræftelse. Liv er den første, der har fået mig til at komme ud af hamsterhjulet. Selv om jeg har haft store problemer med min mor og den svigt jeg oplevede, mærker jeg nu at hun altid står der, og at det holder mig i gang.

Nu har jeg fået fokus på, at jeg vil gøre mere for mig selv – ikke mindst fordi jeg ved, at det giver mere ro. Det var meget svært tidligere, men nu har jeg fået mere tillid, fordi jeg ved, at jeg passer på mig selv.

27 årig kvinde:
I starten var jeg så bange for, at samtalerne ikke ville virke. Det ville være forfærdeligt for mig. Bare tanken om, når jeg ikke ville vide, hvordan jeg håndterer panikangsten var angstprovokerende.

I samtale med Liv blev jeg bevidst om, at det er ok at være sårbar. Og for første gang blev jeg klar over, at jeg selv kan gøre noget og hvad jeg kan gøre for at hjælpe mig selv . Befriende at snakke med en upartisk. Har gjort det lettere at udvikle sig. Og så har det bare været dejligt at snakke med hende.

Det betyder, at jeg er i fuld gang med at lære mig selv at kende og undersøge, hvordan jeg har det og som noget stor at acceptere, at jeg har det som jeg har det, uden at prøver på at være perfekt og følelsesneutral. Fx i går før jeg skulle på job, plejer jeg at have det forfærdeligt. Det er første gang jeg ikke reagerer så kraftigt inden jeg skal på job. Og selv om det kom en snert af uro, fik jeg hurtigt ro på igen.