Hvorfor gå i parterapi?

Kærligheden er det vigtigste i ethvert menneskes liv. Når vi lykkes med at udvikle endnu mere kærlighed i en relation, så øges vores glæde, livslyst og livskvalitet. Omvendt når det ikke sker, kan vi føle os som jordklodens ensomste menneske. Derfor er det en af de vigtigste ressourcer i vores liv, at vi kan mestre relationen. Og har du aldrig lært det, så er du på vej til at opnå dit livs største oplevelse.

Om parterapien

Jeg er ikke optaget af, hvem der har ret. Min erfaring er, at vi alle gør det så godt vi kan. Derfor er det mere afgørende, at i begge oplever jer mødt, hørt og set. Dette er kernen i enhver relation.

Få en fælles bevidsthed om det kompas i vil styre efter i kærlighedens navn. Hvad er et godt kærlighedsliv for jer begge?

Af den grund vil i også opleve, at jeg er mere optaget af fremtiden end fortiden. Og at jeg i nuet er mest optaget af, hvordan det opleves at fortælle om eventuelle negative oplevelser i fortiden.

Brug kærligheden og energien bevidst

Du vil derfor opleve, at i bruger mere energi på at udvikle og skabe det parforhold i længes efter, end hvad der er mislykkedes. Det er ressourcegivende at være optaget af: ”Hvad der skal til for at…”

Når det er sagt, er der ofte noget fra fortiden der smerter. Dette skal der tages hånd om.

Dyrebar erfaring

Dem der går all in i starten får også den største forandring. Dem der er mere til den drypvise terapi bruger mere tid på at generindre, hvad de lærte sidst. Hvis de bare vil have forholdet fixet, og dette sker efter et par gange, vil de ikke selv kunne fikse det næste gang der sker en udfordringer.

Hvad der så ofte sker er opgivelse. Og vi siger ting til os selv som… ”Vi kan åbenbart ikke finde ud af det.”

Men hvis i ikke har lært det, er det også en udfordrende opgave. Information skaber nemlig ikke transformation. Det der skaber forandring er, når du lærer at kommunikere og håndtere dine følelser. Måske endda frem for at dyrke dem. Først da tager du ansvar for dem. Frem for at blive skuffet over, at din partner ikke indfrier dine behov.

Derfor er det egentlig ikke så gavnligt lige at få fixet parforholdet, hvis du senere falder tilbage til det gamle mønster.

 

Giv tid til forandring

Derfor får du også mere for pengene og større robusthed i forholdet, når du forpligter dig mindst 3 måneder.

 

Hvad er kendetegnende for terapien

Mine særdeles gode resultater som traumeterapeut, har givet mig dyb indsigt i, når fortiden hæmmer og ødelægger for det gode kærlighedsforhold. Derfor kan det være afgørende at se med kærlige øjne på, når jeres specifikke fortid er blevet en for stor belastning for kærligheden.

 

Den måde jeg hjælper på

Jeg er tilhænger af at gøre ting enkle og overskuelige ellers kan det enten være svært at efterleve det i hverdagen. Eller, værre…! Det går i glemmebogen igen efter noget tid. Min erfaring er,  at de 3 faser dækker over det mest afgørende for en god, tryg og kærlig relation:

1)    Den fælles bevidsthed

2)    Kommunikations-redskaber

3)    Skab en tryg relation – og giv slip på fortiden

 

1.      Den fælles bevidsthed

Det er afgørende at i begge er bevidste om, hvad jeres partner savner eller ønsker mere af. Først da kan i undgå, hvad der skaber afstand og ukærlige tanker. Når i når frem til en form for fælles bevidsthed, vil i også bedre kunne begynde at arbejde specifikt mod et fælles mål

 

2.     Kommunikations-redskaber

I får nogle helt konkrete værktøjer til KÆRLIG KOMMUNIKATION. Den hjælper jeg med at gøre det lettere at tage svære problemstillinger op uden samtidigt at skabe en ny konflikt.

3.     Skab en tryg relation – og giv slip på fortiden

En åben og tillidsfuld dialog er vigtig i alle sunde relationer. Den Anerkendende

Hvis vi aldrig har lært at leve i en tryg relation, vil vi uforvarende komme til at forvente vores partner før eller siden, vil give os samme følelse. Derfor er det noget af det vigtigste at begynde bevidst at arbejde på, at en negativ tilstand eller følelse er en meddelelse om at noget skal håndteres. Frem for at blive et passivt offer.

 

Få gratis afklarende samtale

Den gratis samtale giver jer mulighed for dels at afprøve om kemien er der samt til at stille afgørende spørgsmål.

Her får alle tre et overblik over, hvad det er, I ønsker at arbejde med i jeres parforhold

Vi lægger eventuelt en overordnet plan for, hvordan I kan komme herfra hvor I er havnet nu – over til dér hvor I gerne vil være, og dét I gerne vil have med jeres parforhold

Kontakt mig gratis uforpligtende forsamtale