Ønsker du et bedre liv?

Ønsker du at opleve et bedre liv?

Måske mangler du motivation til at tage handling og gøre noget ved det? For mange er årsagen til det, at de ikke ved, hvad de rent faktisk skal gøre.

Hvad kan motivation hjælpe dig med?

Motivation er en kraftfuld drivkraft, der kan hjælper dig med at opnå dine mål og skabe de positive forandringer du ønsker i dit liv. Så lad os snakke om motivation og hvorfor det er så vigtigt, at du selv tager skridtet mod et bedre liv.

Den er afhængig af dig

Selv om motivationen er en stærk kraft, vil den kun blive aktiveret gennem din beslutning og anvendelse af den. Den kommer ikke ud af ingenting. Det kræver at du går fra et ønske om forandring til at beslutte dig for at sætte handling bag ved. Det er din selvbevidsthed der gør dig opmærksom på, hvad der ikke fungerer godt nok i dit liv. Hvis du allerede er nået dertil, så er du kommet et stort skridt nærmere din motivation.

Hvad er vigtigt for dig?

Hvad driver dig til at drømme om et bedre liv? Er det et ønske om at være sundere og have mere energi? Er det et ønske om at opnå personlig vækst og realisere dit fulde potentiale? Eller er det måske et ønske om at have lykkeligere relationer og være mere tilfreds med dig selv?

Dine mål er dine guides

Uanset hvilken grund der ligger bag, er det vigtigt at omdanne disse ønsker til konkrete mål. Mål er vejen til handling og konkrete resultater. Når du har tydeligt definerede mål, bliver det lettere at befri dig fra den tankegang, der holder dig tilbage, og begynde at træffe beslutninger og tage skridt fremad.

Men bare at sætte mål er ikke nok. Motivationen kan dale over tid, og det er derfor vigtigt at huske på din “hvorfor”. Hvorfor er det vigtigt for dig at opnå et bedre liv? Hvordan vil det ændre din daglige rutine, dine relationer eller din generelle tilfredshed? Måske skal du nære din motivation gennem meditation, øvelser eller daglige påmindelser om din “hvorfor”.

Dit mål hjælper dig over forhindringer

Der vil være forhindringer på vejen, og det er uundgåeligt. Det er vigtigt at acceptere, at du vil støde på udfordringer, men at disse udfordringer også er muligheder for vækst. Når du møder en modstand eller et tilbageslag, så forsøg at se det som en mulighed for at lære og udvikle dig. Hvad kan du lære af denne vanskelighed, og hvordan kan du bruge denne viden til at motivere dig selv endnu mere?

Hvilken omsorg hjælper dig hurtigst i mål?

Når vi taler om motivation, er det også vigtigt at nævne betydningen af støtte og selvomsorg. Omgiv dig med mennesker, der tror på dig og støtter dine mål. Det kan også være gavnligt at søge professionel hjælp eller deltage i gruppeterapi, hvor du kan finde støtte og inspiration fra andre i samme situation som dig.

Start nu med at tage det første skridt mod et bedre liv. Find din motivation ved at sætte klare mål, husk din “hvorfor” og vær forberedt på forhindringer. Med den rette motivation og støtte vil du opdage, at du er i stand til at skabe positive forandringer og leve det liv, du fortjener.

Husk, der er kun dig til at skabe dit liv, som lige netop du ønsker det. Du har magten til at ændre det til det bedre. Så lad motivationen inspirere dig til at tage handling.

Kærlige og motiverende hilsner,

fra Liv Johns

 

Hvis du gerne vil have hjælp til at lykkes denne gang

er du velkomme til 15 min. gratis afklarende samtale. Bestil her

2 svar
 1. Anna
  Anna siger:

  Tak for et godt blogindlæg Liv. Sikke et vigtigt emne det med motivation – og svært at holde sig på sporet, bl.a. fordi det som man gerne vil opnå ofte kræver et lille (eller stort) opgør med ugidelighed, gamle vaner og spildtid. Jeg synes at det med overskuelige små delmål, en venlig/omsorgsfuld indstilling til sig selv og så det at visualiserer sit mål for sig kan være en hjælp. Altså at prøve at se sig selv for sig i den situation eller med det slutmål som man længes efter. Kh og god dag fra Anna

  Svar
  • Liv
   Liv siger:

   Hej Anna, du har helt ret. Dét var netop min intention med bloggen.
   Vedr. det med motivation, handler for mig om at vi får frigjort energi til at ønske og det er som du også næver ved at forestille sig, hvad vi vil opnå ved at lykkes med forbedringen.
   Kh Liv og God Motivation!

   Svar

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i debatten?
Skriv gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *