ER JEG SAMMEN MED DEN RIGTIGE?

HØR BLOG OPSLAGET VED AT  TRYKKE NEDENFOR 👇

Lyt her…


KUNNE DU LIDE AT LYTTE TIL AFSNITTET?

Så kan du afprøve mit LOVE FITNESS medlemskab 8 dage. Det hjælper dig med at komme i gang med at finde den rigtige.

ER JEG SAMMEN MED DEN RIGTIGE?

Er det ham jeg skal gå videre med? Opleves for mange som næsten umuligt at svare på. Hvis der er stormende begær… men vil det vare ved? Hvis han er nem at snakke med… men er der nok begær?

Og ser er der lige den snigende fortid…

som også indeholder kærestesorg, svigt og dårlige forholdsoplevelser. Den der skaberfrygten for, at det sker igen’. Eller endnu værre. Det gør det svært at vurdere, om det er den helt store, eller rigtige kærlighed. Måske har du brug for at gøre op med, at du bliver for hurtigt følelsesmæssigt afhængig og dét får nemt aktiveret i et nyt forhold. Det slører din dømmekraft. Fordi at møde en ny er en følelsesmæssig spænding.

 Derfor vil jeg give dig 3 spørgsmål, hvis du er i vildrede med om han er den rigtige.

Jeg elsker dig ikke kun for den, du er, men også for den, jeg bliver, når jeg er sammen med dig                                                                                                                                                                                  ukendt

Ovenstående citat, er det helt korte svar på, hvordan du finde ud af om han er den rette.  Lad mig uddybe…

 

1. ER VI BEGGE VILLIGE TIL AT GÅ PÅ KOMPROMIS?

Et forhold kan kun handle om kompromis, ikke ofre. Hvis den ene partner altid skal købe flybilletten/ændre deres planer/opgive deres drømme, så er forholdet ensidigt, og den andens behov bliver ikke opfyldt.

Kvinder er kommet til mig med dybe depressioner, hvis den model har stået på for længe.

Det ene du kan gøre er at…

Vær opmærksom på, at I ikke konstant kører i offer – bøddel temaet. Det er nemlig stærk brandbart parforholds-materiale, der ender i skænderier eller indre konflikter. Endnu vigtigere er, at du lærer hans karakter bedre at kende. Bliver han for stædig, mangler han fleksibilitet eller en grundlæggende empati? (du vil jo ikke have en psykopat)

Med andre ord, får du mulighed for at besvare en masse afgørende spørgsmål omkring kompromis temaet.

I et kærligt forhold vil I arbejde sammen for at overvinde forhindringer, og kompromiser vil være nødvendigt fra begge sider.

Det andet du kan gøre er…

Hver gang i er uenige, så vær særlig obs, at du holder dig til dit behov og kun siger ’jeg’. Fx Jeg har brug for en hjemmeaften, når du er uenig med, at han siger: ”Kom nu skal vi ikke ud at have det sjovt?”  Frem for at køre ’du’ problemstillingen: Såsom… du vil også altid i byen. Sig hellere… hvordan kan vi have en sjov aften sammen? Hvis i har svært ved at håndtere forskellige behov, kommer der til at være for meget kamp i forholdet. Vil du det?

 2. HVAD SAVNER DU?

Kvinden kiggede helt slukøret på mig, sukkede og sagde, at hun savnede at føle hans nærvær. Føle KÆRLIGHEDEN med store bogstaver. Det var Ikke glæden ved at være gode til at bo sammen og have børn, der var vigtig. Hvor det bare er trygt. Men den store, vilde, ukontrollerbare kærlighed, som tager en på eventyr. Men… hvordan, og var det muligt?

Den samme kvinde svingede mellem at afkræve han skulle gætte sig til, hvad hun havde brug for og så opfylde det. Eller også trak hun sig tilbage i sit eget univers.

Så hvad savner du? Uanset om du lige har mødt ham eller kendt ham længe,

  1. start med at definere hvad du savner. Er det romantik, vildskab, mindblowing sex, lange samtaler eller mere spontanitet?
  2. Gå efter dette sammen med ham, du allerede har valgt. Giv udtryk for det. Enten direkte verbalt, vise et magasin, der illustrer det, et billede, fortælle om en rejse, eller…
  3. Her kommer det vigtigste! Tag ejerskab i dit savn. Udforsk hvad det vil gøre for dig. Så du starter din egen opdagelsesrejse, frem at sidde tilbage som et offer eller opgive.

 3. HAV DIT FOKUS DET RETTE STED

Når vi tvivler, er det let at se den andens fejl. Alt det, du ville ønske, han gjorde anderledes og gav jeres forhold, som han slet ikke giver.

Her vil jeg lære dig noget nyt. Noget jeg selv gør dagligt og mit liv har aldrig været mere tilfredsstillende.

Hver gang du tænker på, er optaget af, eller overvejer om forholdet nu også er godt nok. Sig: Pause!

Det kan være du er optaget af…

  • Hvad han synes om dig
  • Om han kan lide dig
  • Hvor hårdt det er, at han ikke lytter intenst nok

Min pointe her er: Det eneste rette sted du kan have dit fokus er hos dig selv. For du kan aldrig lave ham om. Og kun du ved, hvordan det er at længes…

I stedet for at sidde i angsten ventesal eller i frustrationen:

  • spørg ham! hvad han kan lide i jeres relation, ved dig, hvad længes han efter…
  • bemærk, hvordan det påvirker dig, at han ikke opfylder dine behov. Bliv hjemme i dig selv og bemærk hvordan det påvirker dig.

Ellers vil det være den lille pige, der ikke synes forældrene gav hende nok kærlighed. Kun du, den voksne kvinde ved, hvad du vil have og at du kan arbejde på at finde det.

Ellers start i et forløb, hvis du ikke ved hvordan.

Er han så den rigtige for dig

Lad mig starte med at dele en tommelfinger regel med dig. Så får du også besvaret hvorfor ovenstående citat, er dit svar på, om han er den rigtige for dig.

  • Bemærk, hvordan du har det med dig selv, når du går hjem igen efter at have været sammen med ham. Eller når du er på vej hjem til ham. Har du en god følelse?
  • Føler du dig dejlig og god nok, som den du allerede er?

Hvis du ikke har en god følelse, kan det enten være, at der er vigtige behov du ikke har taget op, eller at han ikke er en god nok mand for dig.

Hvis du kan svare ’Ja’ er der klart basis for at udforske ovenstående de 3 spørgsmål. Giv det 3 måneder til at undersøge nærmere. Og tag stilling til, om du vil forsætte herefter.

God rejse med at besvare…

Hvorfor vil jeg sige ja til at være kæreste med netop ham?