HØR BLOGOPSLAGER VED AT TRYKKE 

NEDENFOR 👇

Lyt her 

KUNNE DU LIDE AT LYTTE TIL AFSNITTET?

Så kan du prøve mit LOVE FITNESS medlemskab GRATIS i 14 dage, der hjælper dig med at finde kærligheden for altid.

Hvordan kan jeg lære at elske de ’rigtige’ mænd?

Kender du dem, der bliver ved med at sige, at de altid møder de forkerte mænd, at alle de gode mænd allerede er optaget, og at det er lige så godt at være single? Selv om vi godt ved, at vi kan leve & overleve uden kærligheden, så får det ikke lykke-termometeret oppe og ringe på samme måde.

Efter at du endelig har fået mod på og overskud til en ny dating periode, så bruger du den på at frygte, at det igen bliver den forkerte du møder. Det værste er, når det er én af dem, der er særlig svære at komme over. Perioden, varer lige indtil viljestyrken forsvinder igen, og opgivelsen får dig tilbage på sofaen.

På sofaen er det trygt og forudsigeligt. Slet ikke lige så besværligt og sårende som dating livet kan være.

Uheldig med kærligheden?

Sagen er den, at dem der er gode til kærlighed ofte blive ved med at være det. Eller… de finder hurtigt en ny god kæreste, igen. Dem der ikke kan finde ud af det, de forsætter med at have udfordringer, eller lever i dårlige forhold. I gamle dage hed det at være uheldig i kærlighed. Det var nærmest et mærkat vi fik påklistret.

Jeg er en af dem der ved, at det ENE handler om, hvad vi har lært. Hvis vi har lært at nære relationer er lig med at opbygge ukærlige, afvisende og utrygge relationer, så er det hvad vi forsætter med.

Uheldig… hører fortiden til

At være uheldig, hører fortiden til i min verden. Efter jeg blev OBS på, hvad der havde præget mig negativt, blev jeg også opmærksom på, hvad jeg ønskede. Lige siden har jeg kun været optaget af at skabe det liv jeg vil have.

Ville det ikke være så meget mere berigende, at du i stedet bruger tiden på at lære, mærke og opleve endnu mere kærlighed i dit liv?

Så du ikke opgiver kærligheden eller slider dig selv op af de samme, forudsigelige Op – og Nedture.

Lad os finde en løsning, der kommer til at holde denne gang.

Velkommen til podcast #1 – det er Så spændende! Her hjælper jeg dig med at finde kærligheden til Den eneste Ene. Så du nyder én at tilbringe højtiderne med, én at besøge familien med og holde ferier med. Ja, ja.. sofaen kan stadig bruges til en god Netflix film – sammen med ham.

Jeg er din vært, Liv Johns fra Love Fitness, jeg håber din dag bliver endnu mere fantastisk, når du hører dette.

Jeg har glædet mig til at bruge tid sammen med dig i dag.

Det hele handler om at være elsket

Det hele handler om at være elsket. Ej… ikke lige, hvad du regnede med? For du vil jo netop gerne føle dig elsket. Og at kunne elske en anden.

At være elsket handler om 2 ting

 1. den følelse der opstår inde i dig – en varm og måske ekstatisk følelse
 2. at livet virkelig er værd at leve. Endda sjovt, lykkeligt og spændende

Ved at øve dig – og indirekte aflære det negative mønster – vil du lære følgende:

 1. at du ikke forsat behøver at være fanget af fortiden – fx efter svigt er det ofte, skuffelse, vrede og frustration vi får aktiveret
 2. din egen rejse bliver pludselig vigtigere… end om daten, du skal møde i morgen ’er noget for dig’. DET ER HER MAGIEN OPSTÅR, FORDI DE FØLELSER DER BLIVER AKTIVERERET HER OGSÅ ER DEM DER OPSTÅR I KÆRLIGHEDEN

Når det nye, føles forkert

Starten på denne rejse, kan føles så ny og usædvanlig, at noget i dig vil stritte imod.

Det er meget naturligt og en menneskelig reaktion.

Så derfor handler det om at træne din hjerne op til DANNE et nyt kærlighedsmønster. Den gentager nemlig kun det gamle mønster, så længe det er alt vi fortæller, at kærlighed handler om! Det er nu tid til at du lærer den at det med kærlighed handler mere om glæde end om at det ofte ender med smerte. Så start med at træne den i den kærlighed du så gerne vil opnå.

Korrekt du kan møde din tvillinge sjæl i morgen, men når det gamle negative kærlighedsmønster bliver aktiveret, så finder vi på noget, der ikke er godt nok. Eller vi opfinder diagnoser på ham. Jeg mente eksempelvis min eks var psykopat 😉 I dag er jeg ligeglad med, hvad han var…

Så her er en teknik du kan øve dig på

Her er hvad du kan gøre

Jo bedre du er til at fastholde omsorgen til dig selv uanset, hvad du siger, gør eller hvorvidt du fejler, jo nemmere bliver det at rumme dig selv og opleve du allerede, i dette øjeblik, er god nok.

Når du begynder at få fat i den del, er det en godt at påminde dig om, at du gerne vil have mere kærlighed i dit liv og derfor kan du LIGE NU i dette øjeblik starte med at elske dig selv.

Det kan du gøre sådan her:

 1. Tag en dyb vejrtrækning
 2. Læg mærke til at lige nu kan du lægge dagens prøvelser fra dig – bemærk det ofte forekommende lettelsens suk.
 3. Mærk hvordan skuldrene slapper af
 4. Hold dit fokus i hjertet. Mærk hjertets varme og hvordan hjertet arbejder for dig.
 5. Lad dit hjerte åbne sig: Se for dig, du er klar til alt det gode verden vil give dig. Træk vejret ind og ud
 6. Træk vejret ind lidt dybere. Ånd ud… det du ikke vil have mere…Giv slip.
 7. Læg hånde på hjertet. Sig: ”Jeg elsker dig.” Bemærk den varme, der spreder sig…
 8. Tag nu sidste vejrtrækning og når du er klar til at vende tilbage til verden igen ser du verden gennem mere kærlige øjne end du startede.

Forestil dig at kærligheden nu ikke er så besværlig længere og du kan nyde livet… med dig selv… med hvem du har lyst til, hvor du har lyst til det og hvornår du har lyst til det.

Jeg sender dig kærlighed på din rejse, Liv