Lær enkel & kærlig kommunikation, og få en endnu bedre relation.

Parterapi er for alle, der ønsker gode forandringer.

Parterapi i København, nordsjælland og online

Har i som par udfordringer med at kunne kommunikere godt nok?

I parterapi hos mig lærer i at blive bedre til at udtrykke jeres længsler og behov.

Den større åbenhed i jeres forhold vil samtidig skabe grobund for et stærkere samliv.

Er i klar til at blive gode til at løse jeres fælles problemer?


Oplever du også i forholdet:

  • at i skændes for meget?
  • at det er blevet sværere at finde gnisten sammen?
  • at i har svært ved at forstå og rumme hinanden?
  • at i har fået sværere ved respektere hinanden?
  • du ikke rigtig føler dig set og elsket?

Hvis i er enige om mindst én af ovenstående, så skynd jer at gøre noget ved udfordringen. Genkender i disse Deal Breakers?

Ofte tager det ikke mere end få gange for at forstå

  • Hvordan kommunikationen kan bliver mere kærlig
  • At i begge kan oplever at i kommer igennem med budskabet – så i er fælles om at føle jer hørt & set
  • At i godt kan få lyst til hinanden igen
  • Hvordan i kan løse jeres udfordringer med den rette tilgang.

Parterapi i København & Nordsjælland 

Parterapeut Anbefaling

Par sammen i 13 år: 

“Vi kom til Liv fordi vi havde brug for at få tilliden tilbage. Denne forsvandt da jeg opdagede, at min mand havde udviklet en tæt relation til en kollega, som vi begge var enige om kunne opleves som utroskab. 

Terapien hjalp mig. Først og fremmest fandt jeg en kærkommen lejlighed til at have mere fokus på, hvad jeg selv vil og mindre på hans behov. Der var mange følelser aktiveret, men det hjalp at se på, hvad der spærrer for at give slip på UTROSKABEN.

Vi fandt ind til, hvad der i sin tid havde medført, at vi faldt for hinanden, og hvor fascineret vi var af hinandens forskelligheder, samt hvordan vi havde brug for at øve os i at være romantiske sammen, og i at prioritere det. 

Inden vi startede hos Liv, kunne jeg få voldsomme anfald i sengen, hvor jeg bare ønskede at tvære ham ud verbalt. Det hjalp Liv mig heldigvis med at komme ud af ved at jeg fik kontakt til min egen smerte, for det hjalp ikke at kaste den på ham.”

Måneder efter afslutning af terapi forløbet:

Par i mere end 10 år: “Vi har fået et stærkere forhold og lagt utroskaben bag os.

Selve terapi med Liv har været meget inspirerende og lærerig. Liv er fantastisk dygtig til at få en til at mærke sig selv, og få en til at blive i sin følelse for bagefter at mærke hvordan følelsen selv slipper. Liv får en til at føle sig godt tilpas i en situation der er svær.

Min mand tænkte i starten det var lidt svært da det bla var pga relationen til hans kollega vi var der. Liv var enormt dygtig til ikke at virke dømmende, men interesseret i at hjælpe os som par. Liv fik skab et trygt og behageligt rum for os begge, hvor hun ikke har fokus på detaljen om det skete, men fokus på hvordan man som par kan komme godt videre.  “

Derfor har i mulighed for en gratis afklarende samtale, så i får en fornemmelse af at blive lyttet til og at i får en afklaring af om jeres udfordringer bliver forstået. Selvfølgelig skal i kunne opleve en engageret terapeut.
Endelig kan det være afgørende om i oplever jeres konkrete problemstilling bliver opfanget i hele dets omfang.

1.      Den fælles bevidsthed

Det er afgørende at i begge er bevidste om, hvad jeres partner savner eller ønsker mere af. Først da kan i undgå, hvad der skaber afstand og ukærlige tanker. Ved at opleve en form for fælles bevidsthed, vil i også bedre kunne begynde at arbejde specifikt mod et fælles mål

2.     Kommunikations-redskaber

I får nogle helt konkrete værktøjer til KÆRLIG KOMMUNIKATION. Den hjælper jeg med at gøre det lettere at tage svære problemstillinger op uden samtidigt at skabe en ny konflikt.

3.     Skab en tryg relation – og giv slip på fortiden

En åben og tillidsfuld dialog er vigtig i alle sunde relationer. Den Anerkendende

Hvis vi aldrig har lært at leve i en tryg relation, vil vi uforvarende komme til at forvente vores partner før eller siden, vil give os samme følelse. Derfor er det noget af det vigtigste at begynde bevidst at arbejde på, at en negativ tilstand eller følelse er en meddelelse om at noget skal håndteres. Frem for at blive et passivt offer.

Om parterapien

Jeg er ikke optaget af, hvem der har ret. Min erfaring er, at vi alle gør det så godt vi kan. Det er mere afgørende, at i begge oplever jer mødt, hørt og set.

HVAD ER ET GODT KÆRLIGHEDSLIV FOR JER HVER ISÆR? Det er vigtigt at have en fælles bevidsthed om. Herfra ved i begge, hvilket kompas i vil styre efter. Derved kan i bruge mest energi på at skabe det liv sammen i længes efter. I får mulighed for at træne jer i en nem og effektiv måde kommunikations måde.

Af den grund vil i også opleve, at fremtiden er vigtigere end fortiden. Når det er sagt, så er vi nødt til at forholde os til, at vi kun slipper fortiden, når vi kan se ‘noget’ har ændret sig.

En effektiv måde at håndterer fortiden på er ved at være opmærksomme på, hvordan det påvirker jeres relation at bringe svære, 0g (ind til videre) uløselige problemstillinger op. Så fokus skifter fra at være  ‘rigtig og forkert’ til, hvordan i gerne vil have, at forholdet er og hvad der skal til for, at det bliver den nye virkelighed.

Giv tid til forandring

Det giver større robusthed og færre tilbagefald i forholdet, når du forpligter dig mindst 3 måneder.


Priser: Parterapi

Parterapi: Fysisk fremmøde / Video, Online terapi

650 kr pr person. Ialt 1300 kr. 60 minutter. Anbefaler 1½ time: 1950 kr.

Varighed den første session: Mindst 1½ time. Pris: 1950 kr

Betalingsformer:

Betaling foretages forinden – som når du bestiller en flybillet. Senest lige efter terapien.

NetBank, senest dagen forinden: Nordea 5501 6275 387 116.

Evt. afbud skal gives 24 timer i forvejen ellers skal sessionen betales.

Psykoterapeut og coach i Farum, Hillerød og København © Copyright 2010-2024 - Liv Johns