Få hjælp nu – af en professionel psykoterapeut i Hillerød

Synes du, at det er en svær at beslutning at søge hjælp hos en psykoterapeut eller psykolog? Måske kan det være svært for dig at se i øjnene, at du har det svært, men det er modigt at du tager dig selv alvorligt – og det er modigt at du søger hjælp.

Hvis du har brug for hjælp nu, og er du i nærheden af Hillerød, så er jeg klar til at hjælpe dig.

Er Liv den rigtige terapeut for dig? … Se videoen nu

 • Kort ventetid
 • Stressekspert
 • Centralt i Hillerød
 • Rabatmuligheder

Hos mig som psykoterapeut kan du forvente:

 • Terapi i trygge rammer
 • Ledige tider
 • Et forandrende rum med nærvær og omsorg
 • Effektiv hjælp – hurtigere tilbage til job og det liv du længes efter

Psykoterapeut eller psykolog i Hillerød

Få anerkendt din udfordring

Du læser formentlig dette, fordi du har en udfordring i dit liv, der er blevet så stor, så du overvejer at søge hjælp fra en psykolog eller en psykoterapeut. Det vil jeg starte med at anerkende dig for – for mange kan det nemlig være svært at søge hjælp.

Mange tænker noget, der minder om:

 • Er det for svært at sætte ord på til at kunne forstå og gøre noget ved?”
 • Er mit problem overhovedet et rigtigt problem? Kan en terapeut tage mig alvorligt?
 • Burde jeg ikke bare selv kunne klare det uden hjælp fra andre?

Andre tænker det omvendte:

 • Er mit problem for stort til at det kan løses?
 • Mit problem er for uoverskueligt at gøre noget ved!
 • Vil en psykolog eller psykoterapeut orke så stor en opgave?

Måske du kan genkende dig selv i nogle af disse tanker. Lige nu oplever du sikkert også, at det problem, du ønsker hjælp til er diffust og uigennemskueligt for dig selv – du ved, noget ikke fungerer som det skal, men du er ikke sikker på, hvad.

Når psykologiske mekanismer holder dig tilbage

Eller måske ved du alt for godt, hvad der skaber dine problemer – men noget ukendt afholder dig fra at løse det. Du vil sikkert opleve, at du reagerer fysisk og følelsesmæssigt på måder, du ikke kan gennemskue, eller som ikke virker rationelle for dig, men have svært ved at sætte ord på det – især sammen med andre mennesker.

-og følelserne bliver for overvældende

Du vil have en følelse af fysisk ubehag, ulykkelighed eller tanke- og handlemønstre, du ikke kan give slip på, men uden rigtig at kunne forstå, hvor de kommer fra.

Hvis det er sådan for dig, har du et perfekt udgangspunkt for at søge hjælp hos mig!

Psykologiske problemer er ubevidste

Min erfaring er, at årsagen til psykologiske problemer ofte er ubevidste. Som din psykoterapeut er min opgave derfor, opmærksomt og empatisk og ved hjælp af bestemte psykologiske værktøjer, at udforske og stille skarpt i det, der plager dig, for at vi sammen klart og tydeligt kan se disse ubevidste drivkræfter, og sammen med dig at finde en løsning på dem, der er god for dig.

Disse ubevidste mekanismer kan være svære selv at se, men kan vise sig tydeligt allerede inden for få sessioner.

Med mig som din psykoterapeut bliver du ikke sat i en kasse

Du vil sikkert have set, at mange psykologer og psykoterapeuter præsenterer lange forvirrende lister over de diagnoser, de kan hjælpe dig med. Det gør jeg ikke, for når det kommer til stykket, bør enhver behandling være tilrettelagt efter det, der plager den, der søger hjælp – dvs. dig!

Et tillidsfyldt rum, gør det lettere at finde årsagen til problemet

Selv hvis dit problem lader til at passe ind i en eller anden psykologisk kasse, vil årsagen ligge i dit liv, ikke i en teoribog. Diagnoser, ligesom metoder, er psykoterapeutens redskaber til at vurdere, hvad der kan hjælpe dig – ikke en forklaring på dit problem eller en beskrivelse af dig, som du behøver bekymre dig om.

Gør det enkelt at få psykologisk hjælp

For at kunne tilbyde dig en målrettet og effektiv hjælp, må en terapeut være solidt metodisk og teoretisk funderet, ligesom jeg selv er det – det vigtige er dog aldrig en diagnose, men dét der ligger bag den.

Få nærværende terapi

Hos mig er enhver terapi derfor individuelt tilrettelagt, og du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig – og hvis ikke, kan jeg hjælpe dig videre til én, der kan. Hos mig vil du finde en interesseret, empatisk og ambitiøs terapeut, indstillet på at forstå det særlige i det, der plager dig og en løsning, der er rigtig for dig.

Liv Johns – Over 10 års erfaring

god psykoterapeut hilleroed
 • Psykoterapeut, Hillerød

 • Gratis forsamtale

 • Ud af stress, angst og traumer

KONTAKT LIV

god psykoterapeut hilleroed

Kontakt mig her

Liv Johns
Sundhedscenteret
Frederiksgade 7, 1. sal
3400 Hillerød
Google Maps

god psykoterapeut hilleroed

Kvinde, 24 år: “TAK. Et KÆMPE TAK! Du er den første professionelle, jeg nogensinde har talt med og jeg er helt vildt imponeret over, hvor stor en forskel det har gjort. Alt det her havde kostet markant flere kræfter, hvis du ikke havde hjulpet mig på vej. En ting er sikkert – bliver jeg en anden gang ‘udfordret’, så vil jeg med sikkerhed søge hjælp med det samme. Og ligeledes vil jeg anbefale mine nærmeste at gøre det samme.”

Kvinde, 51 år: “Før jeg startede følte jeg mig urolig og bekymret om, hvorvidt jeg skulle have en stresssygemelding. Det fyldte meget i mig: ”Om jeg var god nok… Efter at fået hjælp af Liv, har jeg fået hjælp til at håndtere stress og er blevet bedre til at gå hjem fra jobbet i tide. Jeg har fået hjælp til at løse mine problemer og den viden jeg har fået har været ’Guld værd for mig.’ Det har været en stor indsigt omkring stress, at jeg ikke er egoistisk, når jeg passer på mig selv og lytter til mine grænser. “

Kvinde, 48 år: “Jeg havde det skidt, da jeg startede hos Liv, både mentalt og fysisk. Følelsesmæssigt var jeg ked af det, sårbar og havde en følelse af at være ‘smidt ud på det åbne hav’ uden nogen til at hjælpe. Jeg følte mig alene. Forløbet med Liv har fået mig til at opleve jeg står stærkere. Og det at blive bakket op af hende, og få hjælpen har givet mig ro. Det var også vigtigt at få redskaber til at få mit arbejde til at forstå, at de også var nødt til at hjælpe mig, for at jeg kom tilbage på fuld tid. Nu har jeg det meget godt. Jeg frygter stadig fuld tid, men dét, der er anderledes end før er, at jeg oplever mig mentalt stærkere og mere rustet til at passe på mig selv. Det skal ses i lyset af at jeg desværre ikke kan sige at min arbejdsplads gør det godt nok. Derfor er det vigtigt, jeg har lært at prioritere mig selv og jeg ved nu, at jeg kun kan regne med at jeg passer på mig. Jeg ved jeg kan beholde følelsen af at være mentalt stærk og den tilstand kan jeg holde fast i ved at stoppe op og lytter til kroppens signaler, så jeg igen får afstresset.”

Kvinde, 27 år: “Jeg havde det ikke godt, da jeg startede hos Liv. Jeg var hele tiden ked af det, var usikker og nervøs for min fremtid. Der var bare for mange barrierer i mit liv og dem havde jeg brug for at få fjernet. Det fik jeg hjælp til at håndtere og jeg har fået det meget bedre. Oveni fik jeg også nogle metoder og teorier til at forstå, hvordan jeg kan håndtere fortiden, så de ikke længere påvirker mig så meget. Ikke mindst har jeg fået forklaringsbilleder, der hjælper mig med at forstå, hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Gennem terapien ændrede min situation sig. Jeg fandt frem til, hvad der er vigtigt for mig, for at jeg har det godt. Nu kan jeg finde min selvtillid og mit selvværd. Den største forskel terapien har gjort for mig er, at jeg nu ved jeg har et andet valg i dag. Det er en befrielse, at jeg ikke behøver konstant at repetere fortiden. Desuden kan jeg nu sætte grænser, hvilket er meget vigtigt for mig. Det betyder også, at jeg bedre kan slappe af, når jeg er i selskab med andre. Nu har jeg fået rigtig meget lyst og mod til at gå ud i verden, leve mit liv og afprøve tingene og vide, at jeg kan klare mig på egen hånd. Tak for nogle gode sessions!”

Kvinde, 28 år: “Jeg havde stress og søvnproblemer og var ofte er ked af det. Efter samtalerne med Liv er jeg blevet mere bevidst om, hvad det egentlig er, der trigger mig, når jeg får det skidt. På den måde kan jeg bedre identificere problemerne, i stedet for følelsen bare tager over. Den helt store udfordring for mig er at sige fra. Fx over for chefen. Det er jeg blevet bedre til. Især fordi jeg nu er klar over, hvorfor det er så svært. På den måde kan jeg nu bedre tage ejerskab og derfor gør noget ved at løse problemet. Jeg synes nu, at det er ok, at være mig.”