Godt parforhold - de 7

Plej dit parforhold. “De 7 små tips med stor effekt”

Vil du gerne styrke dit parforhold?

Måske endda gerne genoprette en kærlig og stærk samværs følelse i forholdet?

Så plej dit forhold hverdagen.

Det er små ting der styrker forholdets immunforsvar og skaber et romantisk forhold. Selv om min kæreste og jeg har det dejligste forhold, så var der daglige kommunikations brist, som aktiverede irritation. Denne havde så stor effekt, at den forpestede resten af dagen.

Derfor ved jeg hvor afgørende det er at, et aktiveret nervesystem, ikke kun får os til at sige ting vi fortryder, men lige så meget den vrissende tone det bliver sagt på har en stor påvirkning. og det mindst fører til yderligere spændinger.

“De 7”

Derfor er det så afgørende at dyrke kærligheden som du dyrker blomsterne. De 7 principper er noget vi alle fortjener. Kærlighed og beundring er “to af de mest afgørende elementer i en givende og langvarig romantik.”

Måske tænker du, endnu flere opgaver, hvor du allerede udfører hundrede de hundrede af dem. Disse syv er enkle, men virkningsfulde måder at genoprette forbindelsen og værne om hinanden, selv i en global pandemi.

Husk dine manerer

Især når du føler dig overvældet, kan dine manerer gå fløjten over for din partner. Du kan glemme de små, men betydningsfulde ord som “godmorgen”, “hav en god dag”, “venligst” og “tak”. En oprigtig hilsen, et venligt ønske eller et udtryk for taknemmelighed kan være med til at fremme positive følelser på begge sider.

Gør det til et punkt at være høflig og venlig, selv når du er frustreret over din partner. Behandl ikke en fremmed bedre, end du behandler din kæreste.

Del anerkendende historier

Brug et par minutter på at reflektere over en egenskab, du værdsætter ved din partner, og en historie, der illustrerer denne egenskab. Fortæl derefter din partner, uanset om det er personligt, via sms eller i en hurtig e-mail. Stræb efter at dele én historie hver dag.

Efterlad kærligheds notater

Brug sticky notes til at skrive et par søde beskeder ned til din kæreste. Overrask dem ved at tape disse sedler på deres rat, badeværelsesspejl, deres kaffekrus eller et hvilket som helst andet sted, hvor de virkelig ville sætte pris på en kærlig gestus, især hvis det i øjeblikket er en kilde til stress (som deres bærbare arbejdscomputer).

Husk honey moon

I nogle minutter kan du minde din partner om starten på dit romantiske forhold. Tal om den første date – nerverne, spændingen, sjove øjeblikke – og hvad der fik jer til at forelske jer i hinanden.

Bliv kunstnerisk

Når du har travlt, ser du måske sjældent på din partner, selv når I taler med hinanden. For at genoprette forbindelsen skal du indstille en timer til 10 minutter og tegne hinandens ansigter. Ja, selvom det er årtier siden, du har hentet en farveblyant. Nøglen her er at give din ægtefælle din tids gave, fuld opmærksomhed og beundring – for at sige, jeg ser dig.

Tænk en positiv tanke

Da stressniveauer fører til afbrydelse af forbindelsen, er det lettere at fokusere på negative egenskaber og alt, hvad din partner ikke gør, hvilket yderligere udvider afstanden mellem jer. For at modvirke negativiteten skal du følge en kritisk tanke op med en positiv.

Dette kan være alt som “Jeg elsker min partners øjne”, “Jeg sætter pris på, at du støtter mine mål” eller “Jeg er taknemmelig for, at vi har de samme værdier.”

Del en taknemmelighedsjournal

For yderligere at udtrykke din taknemmelighed skal du dedikere en notesbog til at skrive ned, hvad du sætter pris på ved hinanden. For eksempel, hver aften skriver hver person noget ned som: “Jeg er taknemmelig for, at du lavede aftensmad.” Så i slutningen af måneden kan I læse den sammen, så din påskønnelse og dit forhold vokser.

At ære hinanden kræver ikke store, komplicerede gestus. I tider med stress og usikkerhed er det ofte, at blot at lægge mærke til og værdsætte din partner, kan bringe dig tættere på og hjælpe dig med at genoprette forbindelsen og pleje dit forhold.

 

God rejse ind i taknemmelighedens verden

Parterapeut Liv

 

0 svar

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i debatten?
Skriv gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *