“I alle kriser findes der frø, til nye muligheder & udvikling!”Psykoterapi er samtaleterapi der flytter din udvikling & bevæger dig ud af krise.

Kriser er en del af vores liv vi ikke undgår, livet leves og det medføre også kriseforløb.

Psykoterapi er en velegnet terapiform til kriser og udviklingsforstyrrelser. Sidder du fast i et forløb og har svært ved at se vejen? Så kan jeg hjælpe dig.


kontakt mig her

Hvordan kan jeg hjælpe dig?.

Der kan være mange årsager til, at man sider fast i livet, eller ikke helt kommer i mål! Men hvad er en krise egentlig & hvorfor er de blevet en naturlig del af livet?

En krise er den reaktion der opstår i vores psyke, når der sker noget uventet i vores verden, som vi af den ene eller anden årsag har svært ved at takle. Kriser kategoriseres i flere forskellige former, en almindelig krise kaldes en belastningsreaktion og er ofte kategoriseret ved at være kortvarig. Posttraumatisk belastningsreaktion også kaldet posttraumatisk stress, er resultatet af en langvarig belastning af ekstra hård karakter.

Kriser er normale og vi har dem alle i løbet af livet, dødsfald, skilsmisser, fyring fra jobbet. En krise er med andre ord en naturlig reaktion, når et menneske oplever alvorlige tab eller problemer. Og ofte kan man komme igennem en krise, ved at få omsorg og støtte fra sine nærmeste.

Krise kan nogen gange være så svære at “låse” op, at samtaleterapi kan være nødvendigt. Krisen kan fortsætte i månedsvis og i værste fald udvikle sig til en depression, der kan kræve behandling. Nogen kriser opstår ud fra noget så meningsløst, at alle der oplever det, vil have behov for behandling. Det kan være voldsomme ting som at miste et barn, eller hvis en nær pårørende bliver dræbt ved en ulykke eller begår selvmord. En krise bliver også særligt belastende, hvis man kort forinden har været udsat for andre svære kriser. Man kan sige at den ene krise forstærker den anden.


 

Psykoterapi handler om at finde den rigtige vej.


Her placeres en tekst.

Kontakt mig her!

Psykoterapi som personlig udvikling.


Kriser handler ofte også om personlig udvikling, hvis du oplever en skilsmisse er det også en krise. Sådan et forløb vil dog gøre dig klogere på dig selv, det vil give dig indsigt i hvem du er og havd du kan bruge dig selv til.


Læs mere på min blog